Aanbieding: passend bij de Détox-energie-behandeling

Aanbieding 1: van € 71,95 voor € 49,95
Een coffret met de Essence d’polluante + Correcteur énergisant instantané
Essence Dépolluante Protectrice
Een nieuw wapen tegen omgevingsstress voor in uw dagelijkse beautyritueel om de jeugdigheid van uw huid te behouden. Als een echte barrière tegen vervuiling zorgt de formule voor de noodzakelijke dagelijkse dosis bescherming, terwijl de huid wordt omhuld met een uiterst comfortabel hydraterend laagje. Testresultaten:
95% Tevredenheid voor wat betreft de bescherming van de huid tegen vervuiling.
100% Tevredenheid voor wat betreft het comfort van het product dat een hydraterend en beschermend laagje op de huis achterlaat.

Correcteur Énergisant Instantané
Een ongelofelijke textuur die tijdens de toepassing geleidelijk verandert om zich aan te passen aan het huidtype en de huidskleur van de klant. Deze EE-crème (Energie Enchance = Energie Booster) bevat ingekapselde pigmenten om direct en doelgericht de zichtbare imperfecties op het huidoppervlak te corrigeren. In één gebaar worden kleine imperfecties zichtbaar weggegomd, de teint is geëgaliseerd.

Aanbieding 2: van € 154,50 voor € 114,75
Een coffret met een 24-uurs crème Détox-Energie + een sérum Détox-Energie
Crème Jeunesse Dépolluante
Vervuiling kan een verstoring van de balans van het microbioom veroorzaken. De huid raakt verzwakt en kan zich minder goed beschermen. Deze ontvuilende en stimulerende balansherstellende crème is de ware bondgenoot in de strijd tegen dagelijkse agressies en geeft alle huidtypes, zelfs de vale en gestresste huid, weer een mooie uitstraling. Het geheim? Een complex uit de zee dat de balans van de huid herstelt en haar helpt de afweermechanismen te versterken om elke dag opnieuw bescherming te bieden tegen omgevingsstress. Resultaat: De huid is versterkt, ontgift en hervindt haar balans en comfort. Zij oogt zichtbaar jonger en haar natuurlijke uitstraling is verlevendigd.
Testresultaten:
95% Tevredenheid voor wat betreft gebruik tegen de vervuiling van buitenaf.
85% Tevredenheid voor wat betreft radiance, stralende huid na gebruik.
37% Verbetering voor wat betreft de uitstraling van de teint.
34% Verbetering voor wat betreft gladheid van de huid.

Deze resultaten komen van het testpanel, in vitro (op mensen) getest; bij gebruiksters in een vervuilde stadsomgeving in China.

Sérum Énergisant Intégral
Dit serum is een krachtige ontgiftende zuurstofrijke en stimulerende cocktail. Het helpt de huid om zich in alle omstandigheden te beschermen tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering. Resultaat: de huis is ‘ontvuild’, zij oogt sterker en is beter geoxygeneerd. Zij hervindt haar vitaliteit en ziet er jonger uit. De teint is stralend en fris. Testresultaten:
87% Tevredenheid voor wat betreft een frissere teint, die ontgift en ontvuild oogt.
83% Tevredenheid voor wat betreft de ondersteuning van de werking van de crème.
91% Tevredenheid voor wat betreft een betere doorleving van de huid.