Uitgelichte producten: Noctuelle

Producten

Een goede nachtrust is van groot belang. Door slaapproblemen kan vergeetachtigheid ontstaan, het dagelijks functioneren ontregelen en vermindert de aanmaak van melatonine. Deze stof heeft een belangrijke rol in het dag-nachtritme: de hersenen produceren melatonine zodra het donker wordt, waardoor slaperigheid ontstaat.

De Noctuelleproducten voor thuisgebruik zijn een masker, spray voor het kussen en een verzorgende nachtcrème. De werkstoffen helpen bij het creëren van een goede nachtrust.

Bestanddelen

1. Gestabiliseerde Vitamine C (1%) – stimuleert de activiteit van de cellen, vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering en heeft een antioxiderende werking.
2. Extract van Oost-Indische kers – dit extract is rijk aan a-glucanen. De a-glucanen versterken het vermogen van cellen om zich aan te passen aan zuurstofgebrek wat resulteert in een meer verlevendigde huid. Tevens wordt de synthese van cytoglobinen, ook wel proteïnen, geactiveerd. Deze zorgen voor het zuurstoftransport in de huidcellen. De werkstoffen (polyfenolen van karité en gistextract) hebben een groot ontgiftend effect waardoor de tekenen van veroudering verminderen.